Erfaren LV-montör sökes till Däckias Serviceenhet i Oskarshamn

Vi söker nu en erfaren och självgående LV-montör till vår ny uppstartade service-enhet samlokaliserad med en av våra viktigaste lastbilskunder i Oskarshamn.

Tjänsten innefattar i huvudsak service på den specifika kundens fordonsflotta (som vi delar lokaler med) men också fordon tillhörande andra rikstäckande avtal som tillhör Däckia. Då tjänsten i huvudsak berör tunga fordon så är erfarenhet av LV ett krav och att du tidigare har arbetat med att montera och skifta hjul på tyngre fordon såsom lastbilar, bussar, entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner mm. 

I rollen kommer du dels arbeta på plats i verkstaden men även utföra jourjobb ute på fältet med servicebil efter arbetstid. Du kommer jobba tillsammans med en kollega på plats (mekanikern som är anställd hos vår kund för att utföra service på lastbilarna). Vid årsskiftet 2021/2022 är målsättningen att utöka vår egen personalstyrka med ytterligare personer. Rapportering sker initialt till Platschef för vår anläggning i Kalmar som också kommer vara involverad i det dagliga arbetet.

Tjänsten är på heltid med start 1/8 2021 och 6 månaders provanställning.

Vi söker dig som: 

  • är en trevlig och positiv person som har ett intresse för service och har lätt för att samarbeta
  • tycker om att arbeta självständigt och tar eget ansvar
  • är flexibel, stresstålig och gillar att arbete i högt tempo
  • är noggrann och initiativrik
  • har erfarenhet från däckbranschen och i synnerhet den tunga sidan
  • har B -körkort, C-kort är meriterande
  • kan ansvara för jour (B-registrerad servicebil) utöver vanliga öppettider
  • behärskar svenska språket i både tal och skrift.

Till den här tjänsten söker vi dig som är engagerad och som gillar att jobba fysiskt. Vi ser att du är praktiskt lagd och inte räds att hugga i där det behövs. Rollen kräver även god fysik då det förekommer en del tunga moment.

Din arbetsförmåga och personlighet är en viktig faktor då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

Vill du veta mer? Kontakta Carl Gagnöberg, Affärsområdeschef, tel. 0727-457805. Välkommen med din ansökan till: ansokan@dackia.se senast den 19 juli 2021.