Däckia Ängelholm söker däckmontör med erfarenhet av hjulinställning

Vi söker nu en medarbetare till vår verkstad i Ängelholm som i första hand ska ansvara för våra hjulinställningar, så erfarenhet och goda kunskaper inom det området är ett krav. I tjänsten ingår dessutom ansvar för planeringen och bokningar av hjulinställningar. Du kommer även ansvara för kundkontakterna. Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med däckservice för personbilar.

Under högsäsong är det fokus på däckskiften så då kommer du även vara behjälplig i verkstaden som däckmontör där du utför montering/skiftning av däck/fälg. 

Vi tror att du har goda kunskaper inom hjulinställning och jobbat några år som däckmontör och kan allt från att skifta däck till att laga punkteringar, kort och gott alla förekommande arbetsuppgifter på en däckverkstad.

Vi söker dig som:

  • har god erfarenhet av hjulinställningar
  • erfarenhet som däckmontör är meriterande
  • tycker om att arbeta självständigt och tar eget ansvar
  • är van vid kundkontakter och har hög servicekänsla
  • är noggrann och initiativrik
  • har B-körkort, samt svenska i tal och skrift är ett krav
  • truckkort är meriterande

Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

 Vi ställer stora krav på att du är rätt som person för den här tjänsten. Och din personlighet och fordonsintresse kommer väga tyngre än flera års erfarenhet i branschen dock är tidigare erfarenhet från arbete inom motorbranschen är meriterande.

 Vill du veta mer? Kontakta Roger Johansson, platschef, tel. 0763-171635 alt. Björn Ahlqvist, kundmottagare, tel: 0720-652817 .

Välkommen med din ansökan till: ansokan@dackia.se.