VI SÖKER NU EN DRIVEN OCH SOCIAL PERSON TILL VÅR VERKSTAD I VÄXJÖ

Är du en drivande och social person med god struktur och ansvarskänsla och vill använda dig av detta i ditt dagliga arbete? Har du dessutom branscherfarenhet och god vana av att leda andra? Då kan tjänsten som platschef hos oss på Däckia i Växjö vara något för dig! Verkstaden arbetar med både tunga och lätta fordon och du ingår i ett team om fyra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en platschef som vill vara med och utveckla den lokala försäljningen av PV, LV samt entreprenad däck men också öka andelen tjänster. Som platschef ansvarar du för den löpande driften på verkstaden och säkerställer att kunderna får den bästa möjliga servicen. I rollen ingår det att vårda befintliga kundrelationer men även att identifiera nya lokala företagskunder och privatkunder samt skapa engagemang och merförsäljning på butikskunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetsledning för verkstadspersonal

  • Budget- och resultatansvar för verkstaden
  • Kombinera praktiskt och administrativt arbete
  • Administrera och ansvara för att våra stödsystem används på ett korrekt sätt
  • Ansvara för arbetsmiljö och säkerhet i verkstaden

Vem är du?

Vi söker dig som är en driven och utåtriktad person med god social kompetens och som är orädd för att ta kontakt med nya kunder och är bekväm i kundmöten. Du är en strukturerad och ansvarsfull person som visar stort engagemang för dina medarbetare och kunder. För att lyckas och trivas i rollen har du erfarenhet av ledarskap och vet hur du ska motivera och stötta ditt team. Det är ett plus om du har erfarenhet av tunga fordon och ett kontaktnät inom branschen. Alternativt har du varit fullt ansvarig för en verkstad, serviceverksamhet, eller liknande verksamhet där personal är central i tjänst till kund.

Tidigare erfarenhet från arbete inom motorbranschen och kunskaper om däck ser vi som mycket meriterande. Grundläggande IT-kunskaper (Officepaket) är ett krav och önskvärt C-körkort.  

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en spännande tjänst på en av Sveriges största däckservicekedjor och där det ges fina utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du arbeta i en trevlig och positiv atmosfär där man ser möjligheter i stället för hinder och där medarbetarna stöttar varandra.

Kontaktperson

Vid frågor kontakta Affärsområdeschef Carl Gagnöberg, 072-745 75 08. Intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så sök redan nu!  

Välkommen med din ansökan till: ansokan@dackia.se, senast 11 december 2020.