Jag förstår xDäckia använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.

Logga in

Tryggt köp hos Däckia

  • Färdigt pris i webbutiken
  • Personlig service
  • Betalning i verkstaden

Behöver du hjälp?

Kontakta kundtjänst

searchVerkstäder

Letar du efter en verkstad? Använd vår verkstadssökning.

Till verkstadssökning
Se fler ämnen

Utomordentligt bra däckservice

Vi arbetar ständigt med att bli bättre. Kunna ge våra kunder bästa tänkbara däckservice och trygghet är viktigt för oss. Här är ett urval av den fina feedback vi får från våra kunder.

Jättebra service att jag bara behövde sitta ner och vänta. Bilen blev uppropad när det var min tur, jag lämnade över nyckeln och personalen både körde in den i bilhallen och körde ut den efteråt, medan jag kunde sitta i lugn och ro och läsa tidning (Damernas!) och dricka te!
Höst 2015

Snabbt och smidigt, däcken byttes på samma tid som det tog att betala. Och dessutom lördagsöppet. Bra jobbat.
Höst 2015

Bra att få komma på en lördag.
Höst 2015

Service i högklass, så vänliga och service minded, topp!
Höst 2015

Suveränt med bokning av tid på webben. Fantastiskt effektivt däckbyte. Utmärkt kundmottagande. Jag rekommenderar Däckia.
Höst 2015


Däckia är mkt kundvänliga, otroligt hjälpsamma, stödjer kommer med tips ,de är alltid tåliga , vänliga hjälper på alla sätt.  Jag ser att de har mkt jobb och fattar inte hur de vara så lugna och servicegivande.
Höst 2015


Toppennöjd! Glad för påminnelser, både med datum när, var och hur - och även "kom ihåg" dagen innan. Kan slappna av totalt och behöver inte vara rädd för att glömma något. Otroligt snabb service och trevliga killar att ha att göra med.
Höst 2015


Alltid superbra service och trevlig personal!!
Höst 2105


Däckia har ett mycket tydligt kundfokus. Man välkomnas av en positiv och kompetent personal som utför jobben snabbt och till fullo tillfredställande. Vid byten så får man råd och input om olika fabrikats för- och nackdelar, vilket gör det väldigt lätt att tillse de personliga preferenserna och prioriteringar. Borlänge lämnar inget övrigt att önska och bör anses vara en best in class verkstad som med fördel skulle kunna agera som utbildningsverkstad i kundbemötande.
Höst 2015


Mycket Proffsigt jobb!
Höst 2015


Mycket bra däckverkstad med glad, positiv och proffsig personal.
Höst 2015


Ni är en bra och modern däckverkstad.
Höst 2015