Brand logo

Pirelli - Däck av högsta kvalitet

Letar du efter kvalitetsdäck från Pirelli? Välkommen till Däckia!

 

Vi tillhandahåller alla Pirellis premiumdäck, både sommardäck och vinterdäck, och du hittar ett urval av däcken i vår webbutik att handla online.

 

Vänd dig direkt till Däckiaverkstan för hela Pirellis sortiment. Vissa av däcken från Pirelli har vunnit flera däcktester, som till exempel ”gröna” däcket Pirelli Cinturato P7 och sportdäcket Pirelli P Zero. Båda har utmärkt sig för sina fantastiskt fina våtgrepp. Bland vinterdäcken sticker dubbdäcken Pirelli Winter Ice Zero 2 och Pirelli Scorpion Ice Zero 2 ut som riktiga specialister på isigt underlag. Letar du istället ett grönt alternativ till din SUV-bil kan Pirelli Scorpion Verde vara något för dig. Det är ett bränslesnålt och tyst SUV-däck från Pirelli.

Pirellis miljöarbete

RobecoSAM Rating är företaget som tar fram det årliga Dow Jones Sustainability Indexet. Det är 2 479 företag från 60 olika industrier sin granskas och sammanställs. År 2019 tog Pirelli första platsen över hela världens företag inom bilkomponentindustrin med en poäng på 83 poäng, jämfört med en genomsnittlig poäng på 42. 

 

Priset är ett viktigt erkännande och belönar de företag som har antagit en modell för hållbar förvaltning. För Pirelli handlar särskilt hållbar förvaltning om att skapa en arbetsmiljö som är både säker och inkluderande, som ständigt strävar efter att bedriva forskning och förnya, skapa partnerskap med de mest prestigefyllda forskningscentra för att använda nya material med lägre miljöpåverkan, liksom att fullfölja forskningsavtal med egna leverantörer och kunder för att säkerställa ständig innovation för Pirelli-däck när det gäller miljöeffektivitet, säkerhet och "intelligens" under hela produktlivscykeln, med hänsyn till både människor och miljö.

Pirelli står för kvalitet och hög prestanda

Däck från Pirelli sitter idag originalmonterat på flertalet bilmodeller från de ledande biltillverkarna. Förutom däck till personbilar och motorcyklar tillverkar Pirelli även däck för lastbilar, bussar, entreprenadmaskiner och cyklar. Pirelli Tyre är världens femte största däckföretag i omsättning räknat.

Tyre Life – Pirellis trygghetsgaranti!

Pirelli erbjuder köpare av 4 st Pirelli däck en garanti som innebär kostnadsfri bärgning samt reparation alternativt utbyte av däck vid oavsiktlig skada under 1 år.

Läs mer på www.pirelli.se

KANSKE DU ÄVEN ÄR INTRESSERAD AV DESSA PRODUKTER