PZERO
265/45R21 104W (J)(LR)

JAGUAR-LAND ROVER
label.seasons.summer
Sommar
SPORTIG PRESTANDA
kr 5.254,00
Pris per däck inklusive moms

Pris föreslaget av Däckia

kr 5.254,00
Pris per däck inklusive moms

Pris föreslaget av Däckia

kr 5.254,00
Pris per däck inklusive moms

Leveranstid 5-8 dagar

Pris föreslaget av Däckia

En milstolpe i utvecklingen av Pirellis produktutbud. P ZERO™ har valts ut som orginalmontering till de främsta prestanda och högpresterande bilmodeller på marknaden. Det asymetriska däckmönstret ger en förbättrad kontroll, handling och bromsförmåga. Utmärkt prestanda vid våta förhållanden med ökad säkerhet vid risk för vattenplaning. Den nya gummiblandningen med nano-teknologi ger maximalt grepp och stabilitet. Däckets strukturella uppbyggnad ger förbättrad styrrespons, vilket är av yttersta vikt vid sportig körning och ger ett jämnt slitage. De speciella “S-formade” mönsterspåren i slitbanan ger en lägre ljudnivå i kupén och ökad körkomfort.
  1. TRE BREDA LÄNGSGÅENDE MÖNSTERSPÅR Snabbare vattenutdrivning för förbättrad säkerhet och kontroll situationer med risk för vattenplaning.
  2. TRE SOLIDA CENTRALA MÖNSTERSPÅR Förbättrad broms- och dragförmåga även i högre hastigheter tack vare ökad mönsterstyvhet med en optimerad och konstant kontaktyta.
  3. S-FORMAD MÖSNTERDESIGN Optimal tryckfördelning för säkerhet under kritiska bromsförhållanden, på rak och kurvig vägbana.
PZERO
Prestanda
dry
sport
wet
comfort
mileAge

Specifikationer

Bredd 265
Hastighetsindex W
Profil/höjd 45
Lastindex 104
Hjuldiameter i tum 21