P-ZERO (PZ4)
245/45R18 100Y XL (MO-S)ncs

MERCEDES
label.seasons.summer
Sommar
Touring
Landsväg
Power control
Power Control
"PERFECT MATCH" MED ALLA BILARS PRESTANDA
kr 3.672,00
Pris per däck inklusive moms

Maxpris är tillämpat. Verkstaden kan tillämpa ett lägre pris.

kr 3.672,00
Pris per däck inklusive moms

Maxpris är tillämpat. Verkstaden kan tillämpa ett lägre pris.

kr 3.672,00
Pris per däck inklusive moms

Leveranstid 5-8 dagar

Maxpris är tillämpat. Verkstaden kan tillämpa ett lägre pris.

P ZERO ™ är den unika Ultra High Performance-produkten som kombinerar Pirellis kunskap från den konkurrenskraftiga Motorsporten med Pirellis samarbete med de bästa biltillverkarna, vilket ger den perfekta passformen för varje bils prestanda. P ZERO ™ 2016 är ett sortiment utvecklat tillsammans med de mest prestigefyllda OEM-tillverkarna som kan möta alla anpassningsbehov när det gäller storlek, teknik och säkerhet i de olika säsongerna.
  1. SKRÄDDARSYDD DESIGN AV SLITBANANS IN- OCH UTSIDA Överlägsen säkerhet i våta förhållanden tack vare den höga silicahalten. Bättre grepp och körkomfort. Låg ljudnivå och lägre rullmotstånd tack vare däckets unika design.
  2. SPECIELLT ANPASSAD GUMMIBLANDNING Ger förbättrat rullmotstånd, våtprestanda och längre körsträcka.
  3. SKRÄDDARSYDD YTTRE MÖNSTERDESIGN Låg ljudnivå och lågt rullmotstånd uppnås med optimal ljudfrekvens och specialdesignade sipningar.
P-ZERO (PZ4)
Prestanda
dry
sport
wet
controlPowerRating
easyDrive
mileAge
longLasting

Teknologier

PIRELLI NOISE CANCELLING SYSTEM™ (PNCS) teknologin är den bästa lösningen för att reducera ljud som genereras vid körning. Vibrationerna som genereras i däckstrukturen och inne i bilkupén kallas KAVITATIONSLJUD: Pirelli Noise Cancelling System kan få bukt detta fenomen och erbjuder en betydligt ökad körkomfort.

EGENSKAPER
Pirellis ljudabsorberande matta reducerar frekvenser som går genom bilen och ger en överlägsen komfort i jämförelse med traditionella däck.

FÖRDELAR
The Pirelli Noise Cancelling System reducerar ljudet med två till tre decibel, vilket innebär en halvering av upplevd ljudnivå och en konsekvent ökning av körkomfort.

PNCS

Specifikationer

Bredd 245
Hastighetsindex Y
Profil/höjd 45
Lastindex 100
Hjuldiameter i tum 18
Extra Load XL
Teknologier PNCS