P-ZERO (PZ4)
255/50R19 107W XL (MO-S)ncs S.C.

MERCEDES
label.seasons.summer
Sommar
Touring
Landsväg
Power control
Power Control
DEN PERFEKTA MATCHNINGEN
kr 4.002,00
Pris per däck inklusive moms

Pris föreslaget av Däckia

kr 4.002,00
Pris per däck inklusive moms

Pris föreslaget av Däckia

kr 4.002,00
Pris per däck inklusive moms

Leveranstid 5-8 dagar

Pris föreslaget av Däckia

P ZERO™-däcket häpnade bilvärlden när det dök upp 1987, som Pirellis allra första Ultra High Performance-typ. Den fjärde generationen av P ZERO™ är den produkt som bäst kombinerar Pirellis kunskap från konkurrenskraftig motorsport med Pirellis samarbete med de främsta biltillverkarna, vilket ger den perfekta passformen för varje bils prestanda.
  1. SKRÄDDARSYDD DESIGN AV SLITBANANS INDSIDA Den höga andelen silica i gummiblandningen ger maximal säkerhet vid våta förhållanden. Bättre grepp och körkomfort med hög pitchsekvens.
  2. SKRÄDDARSYDD DESIGN AV SLITBANANS UTSIDA Optimerad pitchsekvens och sajpdesign som ger lägre ljudnivå och rullmotstånd.
  3. SKRÄDDARSYDD YTTRE MÖNSTERDESIGN Lägre rullmotstånd, förbättrad våtprestanda och längre livslängd
P-ZERO (PZ4)
Prestanda
dry
sport
wet
comfort
mileAge

Teknologier

PIRELLI NOISE CANCELLING SYSTEM™ (PNCS) teknologin är den bästa lösningen för att reducera ljud som genereras vid körning. Vibrationerna som genereras i däckstrukturen och inne i bilkupén kallas KAVITATIONSLJUD: Pirelli Noise Cancelling System kan få bukt detta fenomen och erbjuder en betydligt ökad körkomfort.

EGENSKAPER
Pirellis ljudabsorberande matta reducerar frekvenser som går genom bilen och ger en överlägsen komfort i jämförelse med traditionella däck.

FÖRDELAR
The Pirelli Noise Cancelling System reducerar ljudet med två till tre decibel, vilket innebär en halvering av upplevd ljudnivå och en konsekvent ökning av körkomfort.

PNCS

Specifikationer

Bredd 255
Hastighetsindex W
Profil/höjd 50
Lastindex 107
Hjuldiameter i tum 19
Extra Load XL
Teknologier PNCS