PZERO
255/30R19 91Y XL r-f (*)

BMW
label.seasons.summer
Sommar
SPORTIG PRESTANDA
kr 4.771,00
Pris per däck inklusive moms

Pris föreslaget av Däckia

kr 4.771,00
Pris per däck inklusive moms

Pris föreslaget av Däckia

kr 4.771,00
Pris per däck inklusive moms

Leveranstid 5-8 dagar

Pris föreslaget av Däckia

En milstolpe i utvecklingen av Pirellis produktutbud. P ZERO™ har valts ut som orginalmontering till de främsta prestanda och högpresterande bilmodeller på marknaden. Det asymetriska däckmönstret ger en förbättrad kontroll, handling och bromsförmåga. Utmärkt prestanda vid våta förhållanden med ökad säkerhet vid risk för vattenplaning. Den nya gummiblandningen med nano-teknologi ger maximalt grepp och stabilitet. Däckets strukturella uppbyggnad ger förbättrad styrrespons, vilket är av yttersta vikt vid sportig körning och ger ett jämnt slitage. De speciella “S-formade” mönsterspåren i slitbanan ger en lägre ljudnivå i kupén och ökad körkomfort.
  1. TRE BREDA LÄNGSGÅENDE MÖNSTERSPÅR Snabbare vattenutdrivning för förbättrad säkerhet och kontroll situationer med risk för vattenplaning.
  2. TRE SOLIDA CENTRALA MÖNSTERSPÅR Förbättrad broms- och dragförmåga även i högre hastigheter tack vare ökad mönsterstyvhet med en optimerad och konstant kontaktyta.
  3. S-FORMAD MÖSNTERDESIGN Optimal tryckfördelning för säkerhet under kritiska bromsförhållanden, på rak och kurvig vägbana.
PZERO
Prestanda
dry
sport
wet
comfort
mileAge

Teknologier

Pirellis självbärande konstruktion Run Flat™, representerar den mest omfattande metoden för vägsäkerhet och körglädje, de är designade för att hålla din bil eller SUV stabil vid en punktering , så att du säkert kan fortsätta din resa i 80 km i max 80 km/h.

SÄKERHET
Det självbärande Run Flat-däcket erbjuder stabilitet och pålitlig handling för att behålla kontrollen om din bil skulle råka ut för en punktering.

TRYGGHET
Ett punkterat däck lämnar dig inte strandssatt mitt ute i ingenstans. Bara kör hem!

SINNESFRID
Du behöver inte byta däcket omedelbart. Kör först hem och byt sedan ditt däck. Komfort för dig och din familj. Ett punkterat däck betyder inte att du behöver missa ett flyg eller ett viktigt möte.

RUN FLAT

Specifikationer

Bredd 255
Hastighetsindex Y
Profil/höjd 30
Lastindex 91
Hjuldiameter i tum 19
Extra Load XL
Teknologier Runflat