PZERO
265/40R22 106Y XL (J)(LR)ncs

JAGUAR-LAND ROVER
label.seasons.summer
Sommar
SPORTIG PRESTANDA
kr 5.540,00
Pris per däck inklusive moms

Pris föreslaget av Däckia

kr 5.540,00
Pris per däck inklusive moms

Pris föreslaget av Däckia

kr 5.540,00
Pris per däck inklusive moms

Leveranstid 5-8 dagar

Pris föreslaget av Däckia

En milstolpe i utvecklingen av Pirellis produktutbud. P ZERO™ har valts ut som orginalmontering till de främsta prestanda och högpresterande bilmodeller på marknaden. Det asymetriska däckmönstret ger en förbättrad kontroll, handling och bromsförmåga. Utmärkt prestanda vid våta förhållanden med ökad säkerhet vid risk för vattenplaning. Den nya gummiblandningen med nano-teknologi ger maximalt grepp och stabilitet. Däckets strukturella uppbyggnad ger förbättrad styrrespons, vilket är av yttersta vikt vid sportig körning och ger ett jämnt slitage. De speciella “S-formade” mönsterspåren i slitbanan ger en lägre ljudnivå i kupén och ökad körkomfort.
  1. TRE BREDA LÄNGSGÅENDE MÖNSTERSPÅR Snabbare vattenutdrivning för förbättrad säkerhet och kontroll situationer med risk för vattenplaning.
  2. TRE SOLIDA CENTRALA MÖNSTERSPÅR Förbättrad broms- och dragförmåga även i högre hastigheter tack vare ökad mönsterstyvhet med en optimerad och konstant kontaktyta.
  3. S-FORMAD MÖSNTERDESIGN Optimal tryckfördelning för säkerhet under kritiska bromsförhållanden, på rak och kurvig vägbana.
PZERO
Prestanda
dry
sport
wet
comfort
mileAge

Teknologier

PIRELLI NOISE CANCELLING SYSTEM™ (PNCS) teknologin är den bästa lösningen för att reducera ljud som genereras vid körning. Vibrationerna som genereras i däckstrukturen och inne i bilkupén kallas KAVITATIONSLJUD: Pirelli Noise Cancelling System kan få bukt detta fenomen och erbjuder en betydligt ökad körkomfort.

EGENSKAPER
Pirellis ljudabsorberande matta reducerar frekvenser som går genom bilen och ger en överlägsen komfort i jämförelse med traditionella däck.

FÖRDELAR
The Pirelli Noise Cancelling System reducerar ljudet med två till tre decibel, vilket innebär en halvering av upplevd ljudnivå och en konsekvent ökning av körkomfort.

PNCS

Specifikationer

Bredd 265
Hastighetsindex Y
Profil/höjd 40
Lastindex 106
Hjuldiameter i tum 22
Extra Load XL
Teknologier PNCS