SCORPION ZERO ALL SEASON
275/45R21 110Y XL (LR)ncs

LAND ROVER
label.seasons.summer
Sommar
HÖG PRESTANDA FÖR SUV
kr 4.534,00
Pris per däck inklusive moms

Maxpris är tillämpat. Verkstaden kan tillämpa ett lägre pris.

kr 4.534,00
Pris per däck inklusive moms

Maxpris är tillämpat. Verkstaden kan tillämpa ett lägre pris.

kr 4.534,00
Pris per däck inklusive moms

Leveranstid 5-8 dagar

Maxpris är tillämpat. Verkstaden kan tillämpa ett lägre pris.

SCORPION ™ ZERO ™ ALL SEASON är UHP SUV All Season-produkten utvecklad för premium- och prestige OE-biltillverkare konstruerat för att maximera prestandan under hela året, i utmanande körförhållande, inklusive lätt snötäckta vägar. Det perfekta valet för sportig SUV som erbjuder utmärkt prestanda på torrt och vått och passar perfekt för alla fordon. Den innovativa gummiblandningen i kombination med det asymmetriska och optimerade mönstret ger UHP-prestanda under alla årstider, vilket garanterar enastående säkerhet och komfort och minimerar ljudnivån i kupén.
  1. HÖG SAJPDENSITET Över 30m av sajpningar (93% mer än Scorpion Zero Asimmetrico) medför utmärkt grepp och dragningskraft under vintersäsongen, vilket resulterar i en utmärkt prestanda på snöiga ytor.
  2. BÖJDA SAJPNINGAR De interna blocken tillåter en hög dragkraft på snö, vilket leder till ökad säkerhet och kontroll på snö.
  3. OPTIMERAT SLITBANEMÖNSTER MED BÖJDA SPÅR OCH ÖVERGÅNGAR Detta leder till en noterbar brusreduceringen och bättre körkomfort
  4. FYRA LÄNGSGÅENDE SPÅR För en utmärkt vattenavvisning och den yttre är mindre för att ge mönsteranpassning för hög säkerhetsnivå på torra ytor. Lågt mönsterdjup för att öka bromsprestandan på torrt underlag utan att kompromissa med slitageprestandan.
SCORPION ZERO ALL SEASON
Prestanda
dry
sport
snow
wet
comfort
mileAge

Teknologier

PIRELLI NOISE CANCELLING SYSTEM™ (PNCS) teknologin är den bästa lösningen för att reducera ljud som genereras vid körning. Vibrationerna som genereras i däckstrukturen och inne i bilkupén kallas KAVITATIONSLJUD: Pirelli Noise Cancelling System kan få bukt detta fenomen och erbjuder en betydligt ökad körkomfort.

EGENSKAPER
Pirellis ljudabsorberande matta reducerar frekvenser som går genom bilen och ger en överlägsen komfort i jämförelse med traditionella däck.

FÖRDELAR
The Pirelli Noise Cancelling System reducerar ljudet med två till tre decibel, vilket innebär en halvering av upplevd ljudnivå och en konsekvent ökning av körkomfort.

PNCS

Specifikationer

Bredd 275
Hastighetsindex Y
Profil/höjd 45
Lastindex 110
Hjuldiameter i tum 21
Extra Load XL
Teknologier PNCS