Sök på däckmärke

Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken. Du kan handla ett urval av dessa online i vår webbutik


Pirelli – däcktillverkare som står för kvalitet och hög prestanda

Däck från Pirelli sitter idag originalmonterat på flertalet bilmodeller från de ledande biltillverkarna. Förutom däck till personbilar och motorcyklar tillverkar Pirelli även däck för lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner. Pirelli Tyre är världens femte största däckföretag i omsättning räknat.


Sailun

Sailun är ett märke som utmärkt sig i budgetsegmentet.

Sailun är en av Kinas mest högteknologiska tillverkare av däck. Tillverkning och utveckling är mycket framstående och Sailundäck används framgångsrikt över hela världen.

Sailun finns i ett brett sortiment för både sommar och vinter till de flesta bilar. Sailun Ice Blazer WST1 är ett dubbat vinterdäck med bra grepp för isiga vintervägar i många dimensioner. Sailun Ice Blazer WSL2 är ett däck av nordisk friktion typ. Det innebär att det är dubbfritt och utvecklat för kallt nordiskt klimat med snö och is på vägarna. Gemensamt för alla Sailundäck är bra kvalité till ett fantastiskt lågt pris!


Goodyear – ett av världens största däckföretag

Goodyear är ett av världens största däckföretag med tillverkning i 25 länder. Verksamheten i Norden sköts av Goodyear Dunlop Nordic och vissa av Goodyears produkttester genomförs i norra Finland och Sverige. Goodyear tillverkar i stort sett alla typer av däck, till både personbilar, lastbilar och entreprenadmaskiner.


Yokohama – en av de största tillverkarna av last-, buss- och entreprenaddäck

Yokohama är en godkänd leverantör av originalmonterade däck till de flesta japanska bilar och även till flera europeiska. Dessutom är Yokohama en av världens största tillverkare av last-, buss- och entreprenaddäck. Japanska Yokohama Rubber Co är den sjätte största däcktillverkaren i världen.


Nexen

Nexen är en tillverkare som utmärkt sig i mellanprissegmentet och är en av Koreas främsta tillverkare av däck. Tillverkning och utveckling sker även i Europa och Nexen används framgångsrikt över hela världen och sitter även originalmonterade hos flera biltillverkare.

Nexen finns i ett brett sortiment för både sommar och vinter till de flesta bilar. Nexen N’Blue HD Plus är ett personbilsdäck med god komfort och trygga egenskaper på våt och torr vägbana. Nexen N’Fera RU1 är däck främst SUV bilar med bra prestanda på våt och torr vägbana. Gemensamt för alla Nexendäck är bra kvalité till ett lågt pris!


Cooper Tires - ett slitsamt och prisvärt däck

På senare tid har Cooper Tires satsat hårt på utveckling av personbilsdäck och blivit kända för slitstarka och prisvärda däck som klarar tuffa förhållanden. Till SUV-bilar och fyrhjulsdrivna fordon erbjuder Cooper ett brett urval av dimensioner och mönster, från rena landsvägsdäck till större och grövre terrängdäck.


Kumho

Produktsortimentet från Kumho Tyre är mycket prisvärt.

Kumho grundades i Korea 1960 och är nu en av de största däcktillverkarna i världen. Varumärket fortsätter att bekräfta sin kvalitet med sina goda testresultat och på drygt 50 år har Kumho blivit en koloss som tillverkar nästan alla typer av däck för bilar, fyrhjulingar, lättare och tyngre transportfordon samt för jordbruksmaskiner och till och med flygplan.

Däck från Kumh finns i ett stort urval för de flesta bilmodeller, både för det ekonomiska segmentet och premiumsegmentet. Kumhos samarbete med många stora biltillverkare och erfarenheter från motorsport garanterar en god prestanda, samtidigt som en lång livslängd.

Kumho-produkterna kännetecknas dessutom ett gott grepp och god väghållning på vått väglag, samt för ett utmärkt skydd mot vattenplaning.